* Programari: 0749765079 *

Chirurgie

     Interventiile chirurgicale efectuate in cadrul cabinetului nostru, au loc intr-o sala speciala de chirurgie, dotata cu aparatura performanta si in conditii de sterilitate adecvate. Va oferim servicii de mica si mare chirurgie de la extractii dentare, interventii obstetrico-ginecologice, chirurgia aparatului digestiv, chirurgia aparatului urinar, interventii oncologice la interventii cutanate.

     Siguranta pacientilor nostri in timpul chirurgiei si a altor proceduri medicale este extrem de importanta pentru noi. Echipa noastra de medici si tehnicieni este pregatita pentru anestezierea si monitorizarea pacientilor pre, intra si post-operator, pentru a le oferi o experienta cat mai confortabila. Protocolul de anestezie si managementul durerii este individualizat pentru fiecare pacient in parte in functie de nevoile acestuia. Analizele de sange pe care le efectuam inainte de fiecare procedura ne ajuta sa minimalizam riscurile anesteziei.
     Principala forma de anestezie pe care o utilizam este cea inhalatorie, care reduce la minim riscurile asociate cu orice forma de anestezie. In cadrul monitorizarii anesteziei se urmaresc cel putin pulsul, temperatura, tensiunea arteriala, saturatia de oxigen, respiratiile, activitatea electrica cardiaca (EKG) si se ajusteaza doza de sedare sau analgezie in functie de nevoile pacientului.

Inchide