* Programari: 0749765079 *

Tratamente

     Medicii nostri sunt in permanenta interesati sa va ofere o medicina de calitate, ceea ce ii face sa participe constant la congrese si workshopuri, pentru a fi la curent cu toate noutatile legate de tratamentele care le pot salva viata prietenilor vostri necuvantatori.
     Planul de tratament care il propunem fiecarui pacient este gandit individual, in urma investigatiilor necesare. Deoarece ne intalnim cu diferite specii, de diferite greutati, incercam sa oferim un diagnostic si un plan de tratament cat mai corect si adecvat nevoilor fiecaruia. Tratamentele le recomandam atat pentru acasa (administrate de proprietar), injectabile la clinica zilnic, cat si in regim de internare, in cazul perfuziilor sau a transfuziilor de solutii biologice (sange integral, plasma, concentrrat eritrocitar). In cazul transfuziilor colaboram cu Banca de Sange de la Bucuresti si totodata recoltam sange de la cainii donatori pe care ii avem in baza de date.
     Avand posibilitatea internarii, terapia intensiva este una din variantele pe care vi le oferim in caz de urgente sau probleme grave de sanatate. In cazul terapiei intensive, stare animalului este monitorizata 24 din 24, analizele de sange, ecografiile si orice alta investigatie este repetata de cate ori este nevoie.

Inchide